Efter artikeln i Norran har det kommit in ytterligare några förslag på bevarandevärda, fina, viktiga och/eller intressanta hus i Centrala stan. Tipsen handlar om Markstedtska huset (flera), fd KFUM (flera), Köpmangården (Lilla Marie mfl) (flera), Gamla seminariet, Järnvägstationen, järnvägsmagasinen, Ömans hörna och Haren 12  (intill Ömans, på Stationsgatan), men också nyare hus som CK, P-huset Ekorren, Pansalen, fd stadshuset Hjorten, fd Spisbrödsfabriken, Max, ja till och med Polishuset och Brinken! Jättekul – men vi skulle ju vilja veta vad ni tycker om husen runt Möjligheternas torg också! Avenyhuset, Centrumhuset och RiksCity! Södra sidan är än så länge bara representerat av Karlgård, Stigs och Forumsalen, men visst finns det fler hus värda att bevara där? Gå in på sidan och kommentera!

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.