Ja nu var det ett tag sedan ni hörde något om Burträsk. Under våren har jag jobbat med en del andra planer som varit mer prioriterade men arbetet med Burträsk är långt ifrån bortglömt. Jag ser fram emot att få ta tag i arbetet igen efter sommaren. Första förslaget till planhandling börjar så smått ta form och under hösten/vintern ska det finslipas för att sedan samrådas med allmänhet och myndigheter.

Jag tänkte att ni kanske vill se delar av resultatet av enkäterna? Så här kommer en väldigt enkel redovisning av vad Burträskarna tyckte. Synpunkterna finns dokumenterade i sin helhet här på kontoret..

Enkätresultat

Glad sommar!

 

Tagged with:
 

2 Responses to Hur går det med planen i Burträsk egentligen?

  1. […] Läs vad hon skriver i bloggen. […]

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.