20140801_myckleVåra sommarpraktikanter Johanna och Ivan har arbetat på en hel del i sommar och börjar nu närma sig slutet av sin praktiktid här hos oss. De har fått arbeta med Mycklesågen, som de skrivit om här tidigare. Och anledningen till att de inte hunnit med att skriva mer här på bloggen är för att de varit helt upptagna med sitt projekt.

Nu börjar de finslipa sitt material och kommer den 12 augusti presentera det för oss på avdelningen. Det kommer bli riktigt intressant att se hur de tänkt hur området kan utvecklas med bostäder.

Eftersom de läser olika utbildningar har de också gjort olika fördjupningar. Medan Ivan har fördjupat sig i att gestalta en trädgård, med tanke på att han studerar till att bli landskapsarkitekt, så har Johanna tagit sig an att rita ett bostadshus, eftersom hon läser till arkitekt.

Vi hoppas kunna presentera något av deras arbete här på bloggen så att även ni som besöker oss här kan få ta del av det. Deras arbete kommer inte direkt omvandlas till ett genomförbart projekt, utan är ett sätt för oss i att kunna få nya tankar kring hur vi kan utveckla området innan vi själva börjar arbeta med det.

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.