Foto R. Granlund, VK 2013.

Foto Robert Granlund, VK, från vintersimmet 2013.

Vi är ju en ny organisation nu. Bygg- och miljökontoret har gått ihop med tekniska och räddningstjänsten och bildat förvaltningen samhällsbyggnad. Av flera anledningar, bl a petitesser som att få en effektivare process etc. Men framförallt för att kunna få ihop ett stafettlag för Skandinaviska mästerskapen i vintersim. Och imorgon är det dags för Samhällsbyggnad Icebreakers att leverera! Utomhus, i älven!

Låt mig presentera det uttagna drömlaget:

Ylva Eliasson, gator och parker
Jan Cederlund, vatten och avfall
Sofie Pettersson, HR/kommunikation
Enar Nordvik, fysisk planering

Alla ni 497 andra kandidater på samhällsbyggnad som stod på kölistan men inte blev antagna och känner er snuvade på en plats i laget och förståss gärna vill visa er goda vilja inför kommande säsonger är -precis som alla andra såklart! – var.. eh, kallt välkomna till älvsbrinken på lördag från kl 13.30 (prel. första start i stafett/relay).

Exakt när Samhällsbyggnad Icebreakers* startar är i skrivande ännu okänt. Vi simmar 4×25 meter.
Vårt enda mål – frånsett överlevnad – är att alltid och överallt ligga just före politiken.

Kanske kan det verka fånigt och jippoaktigt med såna här grejer, men vi tror att det är viktigt. Dels för oss att bygga en större laganda, men framförallt för att vara med och handgripligt göra staden ännu mer levande – året runt! Det måste hända ännu mer! Och det gör det! Ikväll är det snöbio i älvsbrinken och på söndag SM i snöänglar i Kåge hamn.

Läs mer om vintersimmet på www.darkandcold.com

/Lagkaptenen

* Ja, vi har en liten isbrytande bogserbåt i hamnen, Baus.

Tagged with:
 

2 Responses to Skandinaviska mästerskapen i vintersim

  1. Elisabeth skriver:

    Lycka till!

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.