3.wordleIgår fick politiker, tjänstemän och allmänheten ta del av de tre konsulternas, Trivector, Iterio och Tyréns, förslag på trafiksystemlösningar för Centrala stan. Det var första gången som vi alla fick se de färdiga förslagen.  Jättekul att så många var på plats!

Konsulternas förslag finns att läsa här: www.skelleftea.se/centralastan. Från och med nästa vecka kan du även besöka Hjorten, plan 2, för att ta del av dem.

Nu väntar ett intensivt arbete för oss tjänstemän då vi ska jobba vidare med de tre konsulternas förslag och få ihop en helhet, en fördjupad översiktsplan, där trafiksystemlösningen ingår som en del. Till hösten kommer ett förslag ut på samråd då alla har möjlighet att lämna sina synpunkter.

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.