Hej igen, visste ni att vårt Lantmäteri fixat så att vi har hela kommunen i 3D? Alltså varenda grop, kulle och berg? Dessutom i princip alla byggnader. Det här vill vi använda för att studera skuggning och vyer, nu när det är flera, höga hus på gång. Två av husen på gång är 16 våningar på Grunnan (Tuböle) och 7 i kv Höken (vid Stadsparken). Det här är för tillfället ett test, med förhoppningen att kunna bli något permanent. Det finns såklart en del barnsjukdomar, och du får gärna hjälpa oss att hitta dom.

3D

Zooma in på det område som intresserar dig och dubbelklicka. Använda musen eller plattan för att se dig omkring eller flytta dig (det finns också färdiga vyer till höger). Högerklicka eller dubbelklicka för att komma tillbaka. Ibland kan du behöva justera upp grafiken (med kugghjulet nere till vänster) för att se skuggorna. Välj sedan datum och klockslag för skuggor till höger.

Länk till Cityplanner 3D Skellefteå

Lämna gärna synpunkter här eller till gis@skelleftea.se.

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.